top of page

YOGA

VIND RUST IN LICHAAM & GEEST

Yin Yoga: Yoga voor rust in lichaam & geest

Wil je Yin Yoga doen in Groningen? Dan zit je bij Yin Life goed! Met Yin Yoga ligt de focus op het creëren van rust in lichaam & geest. Want zeg nou zelf: is er niet al genoeg drukte in deze huidige maatschappij? In deze rustige les werk je aan flexibiliteit, ontspanning en leer je luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft.

Wat is Yin Yoga?

Yin Yoga is een rustige, meditatieve vorm van Yoga, waarbij je niet zoveel beweegt. Yin Yoga is gericht op het dieperliggende bindweefsel, daar waar de spanningen in ons lijf zich opslaan.

 

In de houdingen ga je op zoek naar een stretch of juist compressie in een bepaald deel van je lijf. Je  onderzoekt hoe jouw lijf daarop reageert en wat het nodig heeft. Met dekens en kussens kun je je lijf eventueel ondersteunen. Je leert beter te luisteren naar wat jouw lijf je te vertellen heeft, spanning los te laten en rust te vinden in jezelf. 

 

De houdingen worden bij Yin Yoga langer aangehouden dan bij de meeste andere vormen van yoga. Meestal zo'n 2 tot 5 minuten. Hierdoor krijg je de tijd om je aandacht naar binnen te brengen en langzaam te zakken in ontspanning. Dit kan ongemak met zich meebrengen, zowel fysiek als mentaal. Ik leer je door het ongemak heen te ademen, zodat je ook in het dagelijks leven beter in staat bent om kalm en ontspannen te blijven in stressvolle situaties. 

yin yoga groningen, yin yoga, yoga, yoga groningen, yogastudio groningen,  sound yoga

Nummer 1

De nummer 1 Yogastudio in Groningen gespecialiseerd in Yin Yogavormen.

Yogi's beoordelen mijn yogalessen gemiddeld met 5 sterren.

Ervaren

Meer dan 4 jaar ervaring in het geven van yogales, als professioneel yogadocente.

yin yoga groningen, yin yoga, yoga, yoga groningen, yogastudio groningen,  sound yoga

Voor wie is Yin Yoga geschikt?

Je hoeft geen Yogaervaring te hebben of lenig te zijn om Yin Yoga te kunnen beoefenen. Yin Yoga is geschikt voor iedereen en iedereen zal er ook voordelen aan ondervinden! Heb je last van stress-gerelateerde klachten, slaapproblemen, stemmingsklachten of een burn-out? Dan zal Yin Yoga je nog meer bieden. Met Yin Yoga leer je namelijk om bewuster te worden van je lichaam en wat jouw lichaam nodig heeft. Hierdoor pik je signalen die jouw lichaam je geeft beter op, waardoor je beter voor je lichaam leert zorgen.

Yin Yoga helpt bij vragen en gedachtes als:

Ik wil beter leren omgaan met de stress in mijn dagelijkse leven.
 

Hoe kan ik beter slapen?
 

Hoe creëer ik rust in alle hectiek van de dag?
 

Ik wil flexibeler worden.
 

Ik wil in contact komen met mijn lichaam.

Ik wil mijn stress verminderen.

Hoe krijg ik innerlijke rust?

Hoe leer ik mijn grenzen herkennen en leer ik ze beter stellen?

Ik wil meer ontspannen.

Ik wil minder piekeren.

kopie logo.jpg

"Bedankt voor de fijne yin les! Ik merkte dat ik heel relaxed was op het werk, goede focus"

Laura

Yogales

370311737_1004881537299910_4879940704198632304_n.jpg

"Ik heb afgelopen woensdag Yin Yoga gevolgd bij Natascha en ik vond het geweldig! Ik ben volledig tot rust gekomen en voelde mij na de yoga ontzettend opgelucht en ontspannen, alle zorgen waren weg. Ik kom 100% terug!!"

Milan

Yogales

kopie logo.jpg

"Lieve Natascha, bedankt voor je fijne yin aerial yoga lessen! Ze hebben me veel rust en geborgenheid gegeven in het jaar na mijn 1ste kindje. Bedankt!"

Hilde

Yogales

Hoe anderen de Yogalessen ervaren

Beginnen met Yin Yoga? Boek een proefles

 Wil je graag ervaren of Yoga bij je past, kennis maken met de studio en met mij? Bij Yin Life kun je voor een gereduceerd tarief een proefles volgen.​

Volg Yin Life

Vind Yin Life op social en blijf op de hoogte:

Nieuwsbrief

Sluit net als 1.800 anderen aan bij de Yin Life Tribe, verbind en ontvang alle magische events in je mailbox.

bottom of page