top of page
DSCF3599.JPG

YOGA NIDRA

DIEPERE LAAG VAN ONTSPANNING

Yoga Nidra doen in Groningen?

Dat kan bij Yin Life! Yoga Nidra wordt ook wel slaapyoga genoemd. Met Yoga Nidra breng ik je met een geleide meditatie in een staat van diepe ontspanning. 

 

Lees hieronder meer over Yoga Nidra of boek meteen jouw les. 

DSCF3599.JPG

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een bewustzijnsstaat tussen slaap en wakker in. Het heeft een grote helende kracht voor iedereen die een dieper gevoel van vrede wil ervaren en een diepere verbinding met zichzelf wil maken.


Bij Yoga Nidra lig je helemaal stil. In deze liggende en verstilde staat van zijn, kom je tot heel diepe ontspanning wat de diepere laag van je bewustzijn opent. Je gaat als het ware op een reis. Je laat los wie en wat je op dat moment bent. Alsof je zweeft naar het onbekende. 

Omdat je tijdens een sessie veel beter in staat bent om alles los te laten, geeft het toegang tot je intuïtie en hervind je inspiratie. 

Wat doen we tijdens een Yoga Nidrales?

Yoga Nidra wordt bij Yin Life gecombineerd met Restorative Yoga. Ondersteund door yogaprops, zoals: kussens, dekens, blokken een geurend oogmasker. Op die manier zorgen wij ervoor dat jij volledig kunt zakken in ontspannen en je kunt overgeven aan jouw Nidrareis. 

Lees meer over Restorative Yoga.

Yoga Nidra in Groningen: boek je les bij Yin Life

Yoga Nidra wordt bij Yin Life gecombineerd met Restorative Yoga en wordt geregel als special aangeboden op het rooster. Ondersteund door yogaprops, zoals: kussens, dekens, blokken een geurend oogmasker. Op die manier zorgen wij ervoor dat jij volledig kunt zakken in ontspannen en je kunt overgeven aan jouw Nidrareis. 

Lees hier meer over Restorative Yoga.

Eerste keer yoga bij Yin Life?

Neem dan een proeflespakket van 2 lessen voor een gereduceerd tarief. 

kopie logo.jpg

"Bedankt voor de fijne yin les! Ik merkte dat ik heel relaxed was op het werk, goede focus"

Laura

Yogales

370311737_1004881537299910_4879940704198632304_n.jpg

"Ik heb afgelopen woensdag Yin Yoga gevolgd bij Natascha en ik vond het geweldig! Ik ben volledig tot rust gekomen en voelde mij na de yoga ontzettend opgelucht en ontspannen, alle zorgen waren weg. Ik kom 100% terug!!"

Milan

Yogales

kopie logo.jpg

"Lieve Natascha, bedankt voor je fijne yin aerial yoga lessen! Ze hebben me veel rust en geborgenheid gegeven in het jaar na mijn 1ste kindje. Bedankt!"

Hilde

Yogales

Hoe de tribe-members de Yogalessen ervaren

bottom of page