top of page

OVER YIN LIFE

WE ZIJN EEN TRIBE, EEN FAMILIE

Onze missie

Bij de Yin Life Tribe geloven wij in de helende kracht van het lijf. Onze missie is om jou te helpen met het creëren van meer rust in lichaam & geest, om zo tot de diepste kern van jezelf te komen. Het werkelijk jezelf mogen zijn, in vrijheid te kunnen leven, meer vreugde en voldoening uit het leven te halen met een tribe die achter je staat.

Onze waarden

Veiligheid

We streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren, waar iedereen zich veilig kan voelen om zichzelf te zijn zoals hij is. 

Connectie

We zijn niet alleen een groep mensen, wij zijn een familie. Met iedere gedeelde ademhaling maken we verbindingen met elkaar, die jou eraan herinnert dat je niet alleen bent. 

Kwetsbaarheid

Je bent welkom precies zoals je bent, met wat je hebt. Onze tribe waardeert openheid. Iedere ademhaling is een stapje dichter van het omarmen van ons ware zelf.

Humor

Er wordt gehuild, maar ook zeker gelachen. Bij ons ligt de focus op het positieve, vooruit kijken in plaats van achteruit, een lach met een traan, licht en luchtig.

Kracht

Elke inademing bouwt innerlijke kracht op, en elke uitademing laat los wat ons tegenhoudt. We worden niet alleen sterker qua lichaam, maar ook qua geest en ziel.

WAARDEN

Mijn naam is Natascha,
oprichtster van Yin Life

In 2021 richtte ik Yin Life op, nadat ik meer dan 10 jaar binnen de Geestelijke Gezondheidszorg werkzaam was. Ik behandelde en begeleidde mensen met psychiatrische klachten en verslavingsproblemen. Door de jaren heen ben ik mij meer gaan verdiepen in de geestelijke gezondheid en de alternatieve zorg. Het meer werken met ons lichaam om te helen, en niet met de focus op het dempen van klachten doormiddel van medicatie.

 

En zo ontstond Yin Life. Inmiddels uitgebreid tot een tribe vol liefdevolle mensen, waar we ons lijf ontdekken, voelen en helen.

20220902_122105[1]_edited_edited_edited_

Voor wie zijn wij?

Yinlife-105.jpg

Verlang jij naar:

  • Rust in jouw drukke leven?

  • Kalmte in je hoofd vol met gedachtes?

  • Ontspanning naast de zorg voor het huishouden/ gezin?

  • Bevrijding van oude pijnen uit het verleden?

  • Me-time omdat jij ertoe doet?

  • Zelfontwikkeling om de beste versie van jezelf te zijn?

  • Verbinding omdat je je alleen voelt met je klachten?

Onze Tribe is er voor jou! Je bent niet alleen, we doen het samen. 

Samenwerken met Yin Life?

Zou jij het Yin Life team graag willen versterken en heb je ervaring in ademwerk, yoga of andere vormen van lichaamsgericht werk? Heb je leuke ideeën voor een samenwerking of wil je komen spaceholden?

Neem gerust contact met ons op per mail info@yinlife.nl. Wie weet ontstaat er iets moois. 

Volg Yin Life

Vind Yin Life op social en blijf op de hoogte:

Nieuwsbrief

Meld je aan, ontvang direct €5,- korting in je mailbox en sluit net als 1.800 anderen aan bij de Yin Life Tribe.

bottom of page