top of page
IMG-20230703-WA0005_edited.jpg

26

MEI

TRAUMA RELEASE

10:00 - 13:00

€88,00 

Bos in Borger

Trauma release adem- en lichaamswerk met microdose truffel en cacao

Terug bij jezelf

Ervaar je onrust en spanningen in je lijf? Voel jij je vermoeid en heb je weinig levensenergie? Heb jij het gevoel dat je niet werkelijk vanuit jezelf leeft?

Gedurende ons leven maken we dingen mee, die ons leven beïnvloeden. Van het pure kind zijn, creëren we langzaam aan een beschermingsschild om ons heen. Onszelf beschermen tegen nare gevoelens die we (onbewust) herkennen van situaties uit het verleden. We leren onszelf bepaalde patronen aan, waardoor we steeds verder verwijderd raken van onszelf. We komen onder spanning te staan, raken vermoeid en komen nog moeilijk echt tot rust.

Laten we samen een diepgaande reis maken om die spanningen in jouw lijf te doorbreken. Terug te gaan naar jouw ware kern, zonder die belemmerende patronen.

IMG_3346_edited.jpg

Je lichaam als veilige plek om te rusten, te ontspannen en jezelf te zijn in de meest pure vorm.

Yinlife-60.jpg

Tension &Trauma releasing exercises (TRE)

TRE is een methode die helpt diepliggende spierspanning, veroorzaakt door inspanning, stress of trauma, los te laten. Door middel van een natuurlijk trilmechanisme in spier- en bindweefsel wordt spanning afgevoerd en zal er weer ruimte komen voor herstel en veerkracht.  

 

De cacao en microdosering truffel nodigen je uit om contact te maken met je binnenwereld en de kern van je hart. Het helpt je om je hart te openen en heling te vinden op verschillende niveaus.

Met trauma release adem- en lichaamswerk gaan we naar de diepe kern. Van je hoofd, naar je hart. Van hardhard, naar zachtheid. Laagje voor laagje die patronen doorbreken die jou ervan weerhouden om vanuit rust en ontspanning te kunnen leven.

 

Krijg toegang tot de kracht van je eigen lijf:

Thuis voelen in je lichaam, te ontspannen en te kunnen rusten in je eigen zijn.

Het activeren van jouw zelfhelend vermogen, ofwel de kracht van jouw lichaam

Beter voelen van jouw grenzen en behoeften en het leven creëren wat echt bij jou past.

Bedding geven aan je emoties, waardoor ze gemakkelijker door je heen kunnen stromen.

IMG_3512.jpeg

Voor wie:

Voor iedereen die verlangt naar een leven in vrijheid, rust en ontspanning. Niet helpende patronen wil doorbreken, om weer vol energie in het leven te kunnen staan.

 

LET OP! Gebruik je medicatie, heb je last van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger? Dan raad ik je aan om eerst contact op te nemen met mij of je eigen huisarts om te informeren of diepgaand ademwerk en microdoseren voor jou op dit moment geschikt is.

 

Koop nu je ticket

Praktische info

Investeer €88,00 en jij kunt hierbij aanwezig zijn.
 

Locatie: Yurt tent in het Bos in Borger
De exacte locatie ontvang je na inschrijving

Datum: zondag 26 mei
Tijd: 10.00 – 13.00 uur

Yinlife-105.jpg

Neem gerust contact op

Heb je een vraag? Je kunt contact met me opnemen door te bellen, appen of mailen.

Bel of app mij

bottom of page