top of page

Big Title

Individuele ademreis bij Yin Life in Groningen 

Voorafgaand aan jouw ademreis vindt een gratis consult plaats via Zoom of telefonisch. Hier kunnen we kennis maken met elkaar, jouw wensen bespreken en een afspraak voor jouw ademreis inplannen. Samen kijken we wat bij jou past en wat de mogelijkheden voor jou zijn. 

 

LET OP! ademwerk kent mogelijke contra indicaties. Lees deze eerst goed door, alvorens je beslist om deel te nemen aan ademwerk. 

 

"Wat een bijzondere ervaring was de ademreis die ik mocht beleven bij Natascha. De ruimte is prachtig, veilig en rustgevend. Natascha laat je volledig in je waarde, je mag er zijn en alles is goed. Haar kalme stem en voorkomen dragen positief bij aan de ervaring, die de hele tijd heel veilig heeft aangevoeld. Ook na de ademreis komen af en toe nieuwe inzichten, heel bijzonder hoe dit nog doorwerkt. Voor mij een ervaring om niet te vergeten en bij me te blijven dragen. Dankjewel!"

- JANNIETA FEDDEMA

Aanbod individuele ademreis

Aanbod verbonden adem

Bereikbaarheid locatie

De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en per auto.
 

Vanaf de NS station Groningen vertrekken er bussen naar het centrum van Groningen en dan is het ca. 5 minuten wandelen naar Yin Life. 
 

Kom je met de auto, dan kun je de auto parkeren in parkeergarage Rademarkt. De Radebinnensingel bevindt zich tegenover de parkeergarage. 

Locatie:     Radebinnensingel 9

9711 EL Groningen

Liever een groepsreis?

Wil je graag een ademreis ervaren met de onze liefdevolle tribe? Bekijk dan de agenda van de komende ademreizen en meld je aan voor een magische ademreis binnen een warme groep gelijkgestemden.

kopie cacao_edited.jpg
bottom of page