top of page
Yinlife-85_edited_edited.jpg

02

JUN

ADEM- EN KLANKREIS

10:00 - 13:00

€79,00 

Groningen

Verbonden ademwerk met diepgaande klankreis 

Laat je meevoeren

De geluiden van de bosrijke natuur zijn al een klankreis op zich, die je kunnen meevoeren naar diepe ontspanning en een gevoel van vrijheid laten ervaren. Maar we gaan nog een stapje verder: naar een ware droomstaat. Het gevoel dat je helemaal weg bent of ergens anders bent. We reizen af naar de diepere lagen van je bewustzijn. 

 

De verbonden ademhaling en de trillingen van de klanken kunnen blokkades in je lichaam openen, je gedachten in een lagere versnelling zetten en het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleren. Door verbonden ademhaling met klanken te combineren, ga je op reis in jezelf. Het onderbewuste wat in jou verscholen ligt, mag naar de oppervlakte komen. Waarbij je laag voor laag oude pijnen mag ontmoeten en geblokkeerde energie de ruimte mag geven om los te laten. Misschien komen er beelden of gevoelens voorbij, of waan je je in een andere wereld.

 

Laat je bij iedere klank meevoeren met de trillingen, waardoor je meer gronding ervaart en dichter bij jezelf komt. In dat klankenveld kunnen de dingen helemaal vanzelf op hun plaats vallen.

438060513_977928157187166_7979449588931578895_n_edited.jpg

Laat je bij iedere klank meevoeren met de trillingen, waardoor je meer gronding ervaart en dichter bij jezelf komt.

Adem- en klankreis

  • Zondag 2 juni 2024

  • Locatie: Bos in Borger in Yurt tent

  • Met breathwork professional Natascha en Mindfullness trainer Brigitte 

Yinlife-85_edited_edited.jpg

De magie van klank

Na de diepgaande verbonden ademreis, mag je jezelf mee laten voeren in een ontspanningsreis. Om hetgeen dat voorbij is gekomen tijden jouw ademreis, in rust en zachtheid te laten integreren. Ontdek hier jouw innerlijk rustpunt, de kracht van het alleen maar zijn. Daar waar je alles mag loslaten, zonder gedachtes, zonder oordeel, zonder verwachtingen. De buitenwereld is wat verder weg, de toegang tot het geheugen verbetert. Lichaam en geest worden aangesproken om nog meer tot rust te komen.

 

Dat is wat je ervaart tijdens een klankreis met klankschalen en andere klankinstrumenten, die je meenemen op reis in ontspanning en bewustwording. Liggend op een yogamat in een Yurt tent midden in het bos, onderga je een bad van klank en trilling die elke cel in je lichaam in beweging brengt. Alles stroomt, een sensatie en diepe relaxatie op hetzelfde moment. Het wordt een unieke en wonderlijke ervaring waarbij je wegglijdt van je zorgen en dagelijkse beslommeringen.

Dit ga je ervaren

Zijn af naar de diepere lagen van je bewustzijn.

Stimuleer het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Geef oude pijnen en geblokkeerde energie de ruimte om los te laten.

Ontdek jouw innerlijk rustpunt en zak weg in diepe ontspanning.

Koop nu je ticket

Praktische info

Investeer €79,00 en jij kunt hierbij aanwezig zijn.
 

LocatieYurt tent in het Bos in Borger
De exacte locatie ontvang je na inschrijving
Datum: zondag 2 juni
Tijd: 10.00 – 13.00 uur

LET OP! Gebruik je medicatie, heb je last van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger? Dan raad ik je aan om eerst contact op te nemen met mij of je eigen huisarts om te informeren of verbonden ademwerk voor jou op dit moment geschikt is.

438158383_948851039876731_2726980169413983041_n_edited.jpg

Neem gerust contact op

Heb je een vraag? Je kunt contact met me opnemen door te bellen, appen of mailen.

Bel of app mij

bottom of page