top of page
DSCF3236_edited_edited_edited.jpg

RESTORATIVE YOGA

HERSTEL EN BALANS VAN LICHAAM EN GEEST

Restorative yoga doen in Groningen

Restorative Yoga is gericht op herstel en balans van het lichaam en geest. Heb je bijvoorbeeld een drukke periode, ben je ziek geweest, heb je een blessure gehad of gewoonweg behoefte aan rust dan is Restorative Yoga een fijne optie. 

 

Lees hieronder meer over Restorative yoga of boek meteen jouw les. 

Wat is Restorative yoga?

DSCF3236_edited.jpg

Restorative Yoga betekent letterlijk herstellende yoga. Het richt zich op diepe ontspanning en het herstellen van het natuurlijke evenwicht in je lichaam. 

 

Restorative Yoga is een rustige meditatieve vorm van Yoga, waarbij je de houdingen wat langer aanhoudt. Een groot kenmerk van Restorative Yoga is het gebruik van 'props', materialen zoals: een (meditatie)kussen, dekens en blokken. Bij Restorative Yoga ligt de focus niet op het stretchen, maar op het tot rust brengen van het lichaam. 

 

Restorative Yoga stimuleert de werking van je parasympathische zenuwstelsel. Dit leidt tot diepe ontspanning, herstel van het lichaam en vermindering van stress.

Is Restorative yoga hetzelfde al Yin yoga?

Restorative yoga is een een Yin variant van yoga, wat betekent dat het een rustige vorm van yoga is. Wel is Restorative yoga anders dan Yin yoga. Bij Yin yoga gaan we op zoek naar een sensatie/ strekking in een specifiek deel van het lichaam. Bij Restorative willen we juist zo min mogelijk stretch ervaren. Lees hier meer over Yin yoga.

Restorative yoga in Groningen: boek je les bij Yin Life

Wil je graag Restorative yoga ervaren? Bij Yin Life kun je iedere zondagochtend Restorative yoga volgen in de studio. Boek je les via het lesrooster.

Eerste keer yoga bij Yin Life?

Neem dan een proeflespakket van 2 lessen voor een gereduceerd tarief. 

kopie logo.jpg

"Bedankt voor de fijne yin les! Ik merkte dat ik heel relaxed was op het werk, goede focus"

Laura

Yogales

370311737_1004881537299910_4879940704198632304_n.jpg

"Ik heb afgelopen woensdag Yin Yoga gevolgd bij Natascha en ik vond het geweldig! Ik ben volledig tot rust gekomen en voelde mij na de yoga ontzettend opgelucht en ontspannen, alle zorgen waren weg. Ik kom 100% terug!!"

Milan

Yogales

kopie logo.jpg

"Lieve Natascha, bedankt voor je fijne yin aerial yoga lessen! Ze hebben me veel rust en geborgenheid gegeven in het jaar na mijn 1ste kindje. Bedankt!"

Hilde

Yogales

Hoe de tribe-members de Yogalessen ervaren

bottom of page