top of page
DSCF3184_edited.jpg

REIKI HEALING

BALANS IN LICHAAM EN GEEST

Reiki healing in Groningen

Exclusief bij Yin Life staat er naast yoga, ook reiki op het rooster. Je kunt met jouw premium of ultimate abonnement Reiki healing boeken bij onze Meervoudig Reiki Master en Teacher, hoe gaaf is dat?! Iedere maand staat Reiki healing op het rooster om energetisch blokkades in jouw lijf te doorbreken, voor een betere balans in lichaam en geest. 

Lees op deze pagina meer over Reiki healing of boek meteen een les.

DSCF3184_edited.jpg

Wat is Reiki?

Reiki is een Japans woord: Rei staat voor universeel en Ki staat voor levensenergie. Het brengt de energie in het lichaam in balans. 


Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen gestimuleerd. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning.

Blokkades in ons systeem kunnen de energie in ons lijf stagneren. Dit kan zorgen voor fysiek ongemak en een emotionele disbalans. Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen, waardoor je op een dieper niveau (re)connect met je lichaam en met jezelf.

Wat doen we bij een Reiki healingles?

De Reiki healingles bij Yin Life wordt gegeven door onze Meervoudige Reiki Master en Teacher. Tijdens een Reiki healingles lig je volledig stil, ondersteund door yogaprops zoals: kussens, dekens, blokken en een geurend oogmasker. Op die manier zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt overgeven aan jouw Reiki healingles. Met zachte aanraking zal er Reiki energie worden doorgegeven, gecombineerd met geursensaties en ontspannende klanken. Er worden verschillende reikisoorten afgewisseld per les, zoals: Kundalini, zelfliefde, hypnose en innerlijk kind.

Reiki healing in Groningen: boek je les bij Yin Life

Wil je graag een Reiki healing ervaren? Bij Yin Life staat de Reiki healing als special geregeld op het rooster, te volgen in de studio. Boek je les via het lesrooster.

Eerste keer yoga bij Yin Life?

Neem dan een proeflespakket van 2 lessen voor een gereduceerd tarief. 

kopie logo.jpg

"Bedankt voor de fijne yin les! Ik merkte dat ik heel relaxed was op het werk, goede focus"

Laura

Yogales

370311737_1004881537299910_4879940704198632304_n.jpg

"Ik heb afgelopen woensdag Yin Yoga gevolgd bij Natascha en ik vond het geweldig! Ik ben volledig tot rust gekomen en voelde mij na de yoga ontzettend opgelucht en ontspannen, alle zorgen waren weg. Ik kom 100% terug!!"

Milan

Yogales

kopie logo.jpg

"Lieve Natascha, bedankt voor je fijne yin aerial yoga lessen! Ze hebben me veel rust en geborgenheid gegeven in het jaar na mijn 1ste kindje. Bedankt!"

Hilde

Yogales

Hoe de tribe-members de Yogalessen ervaren

bottom of page