top of page

Prive Yoga

Wil je graag een Yogales op maat voor jezelf, samen met je vriend(inn)en of met je collega's? Dan is een privé yogales wellicht wat voor jou. De les is dan geheel aangepast aan jouw wensen.

Waarom prive yoga?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een privéles wilt volgen. Misschien vind je het spannend om met een groepsles mee te doen of wil je yoga beoefenen waar en wanneer het jou uitkomt. Wil je beginnen met yoga, maar weet je niet goed hoe of misschien wil je een bepaalde houding onder de knie krijgen. Prive Yoga is 1-1 mogelijk, maar ook in groepsverband. Bespreek de mogelijkheden via een gratis consult.

Waarom Charisma koos voor Yin Yoga

Charisma heeft een zitten beroep en merkte dat ze lichamelijke klachten kreeg, voornamelijk in haar rug en hamstrings. Op aanraden van de huisarts startte ze met Yin Yoga en koos ze uiteindelijk ook voor een priveles. 

In de video vertelt Charisma waarom ze koos voor een priveles en wat Yin Yoga haar heeft gebracht. 

prive yoga aanbod

Prive aanbod

PRIVE YOGALES

In een privé Yogales kijk ik naar hoe jouw lichaam beweegt en/ of wat jij nodig hebt. De les wordt geheel aangepast aan jouw behoeftes.

Prijs per les van 60 min: €88,-

Pakketprijs 5 lessen: €399,- 

SMALL-GROUP YOGA

 Wil je een keer iets origineels doen met vriend(inn)en? Dan is small-group yoga super leuk en ontspannen om samen te doen. Mogelijk tot vier personen. 

Prijs per les van 60 min: €122,-

Pakketprijs 5 lessen: €499,-

GROEPSLES

 Wil je met een grotere groep vriend(inn)en, samen met je collega's of familie iets organiseren? Ook een groepsles is mogelijk. 

Prijs op aanvraag

Volg Yin Life

Vind Yin Life op social en blijf op de hoogte:

Nieuwsbrief

Sluit net als 1.800 anderen aan bij de Yin Life Tribe, verbind en ontvang alle magische events in je mailbox.

bottom of page