top of page
DSCF3524_edited.jpg

ADEMWERK

INNERLIJKE RUST

Ademwerk doen in Groningen

Je leest het goed! Bij Yin Life kun je met jouw ultimate abonnement ook Ademwerk doen, in de yogawereld ook wel pranayama genoemd. Iedere week staat Ademwerk op het rooster zowel online als in de studio. Het brengt kalmte in je hoofd, creativiteit, energie en focus.

Lees op deze pagina meer over ademwerk of boek meteen een les.

DSCF3524_edited.jpg

Wat is Ademwerk?

Je kunt het zien als een actieve meditatie, maar dan met sneller resultaat.

We verbinden de in- en de uitademing aan elkaar. Tijdens een ademsessie ademen we actief in verschillende rondes, waarbij we tussen de rondes door een ademstop doen. Door dit te doen komen we in een staat van diepe rust en ontspanning terecht. We laden ons zelf op met vernieuwde energie.

Wekelijks Ademwerk doen heeft veel voordelen, zoals een betere emotieregulatie, beter schakelen tussen rust en actie en het verbetert je longcapaciteit. 
En nog veel meer dan dan.. Ervaar het zelf.

Voor wie is Ademwerk geschikt?

Je hoeft geen ervaring te hebben met pranayama of andere ademhalingstechnieken. Iedereen is welkom, beginner of ervaren. Ademwerk is in principe voor ieder mens geschikt en heilzaam zolang jouw fysieke en mentale gezondheid dit toelaat. Er bestaan een aantal mogelijke contra-indicaties bij Ademwerk, waarbij het goed is om eerst contact op te nemen met je arts. Je leest ze via onderstaande knop. Wil je hier meer informatie over, neem gerust contact met me op. 

Ademwerk yoga in Groningen: boek je les bij Yin Life

Wil je graag ademwerk ervaren? Bij Yin Life staat ademwerk geregeld als special op het rooster, maar ook online. Boek je les via het lesrooster.

Eerste keer yoga bij Yin Life?

Neem dan een proeflespakket van 2 lessen voor een gereduceerd tarief. 

kopie logo.jpg

"Bedankt voor de fijne yin les! Ik merkte dat ik heel relaxed was op het werk, goede focus"

Laura

Yogales

370311737_1004881537299910_4879940704198632304_n.jpg

"Ik heb afgelopen woensdag Yin Yoga gevolgd bij Natascha en ik vond het geweldig! Ik ben volledig tot rust gekomen en voelde mij na de yoga ontzettend opgelucht en ontspannen, alle zorgen waren weg. Ik kom 100% terug!!"

Milan

Yogales

kopie logo.jpg

"Lieve Natascha, bedankt voor je fijne yin aerial yoga lessen! Ze hebben me veel rust en geborgenheid gegeven in het jaar na mijn 1ste kindje. Bedankt!"

Hilde

Yogales

Hoe de tribe-members de Yogalessen ervaren

bottom of page