top of page

Big Title

Wat is adem coaching?

Er is altijd een verband tussen je adem en hoe jij je voelt. De manier waarop je ademt creëert een bepaald gevoel in je lijf en elke emotie komt met een bepaalde manier van ademen. Met ademcoaching leer ik jou bewuster te worden van je ademhaling in relatie tot jouw lichaam en geest. Ik leer jou vrijer te ademen, je concentratie te verscherpen, je pijn te verzachten, nieuwe energie op te doen en stress los te laten. Door middel van een ademscan, ademoefeningen en lichaamswerk herstel je de balans in jouw lijf.

De spiegel van jouw leven

De manier waarop je ademt is een spiegel van jouw manier van leven. "Laat me zien hoe je ademt, en ik zie hoe je in het leven staat." Het mooie hiervan is dat je dit ook kunt omdraaien: door gezond te gaan ademen, ga je meer ontspannen in je vel zitten. Je voelt je levenskracht stromen en dan voelt het leven moeitelozer. 

 

     - Maar ik adem al m’n hele leven…
 

En daarom kun je het maar beter zo gezond mogelijk doen. Door de huidige manier van leven, ademen veel mensen te hoog, te veel en te snel. We zitten veel, staan continu ‘aan’ en dat heeft allemaal invloed op ons adempatroon. En je adem heeft weer een directe invloed op je zenuwstelsel. Je kunt je dus continu opgejaagd voelen door een verkeerde manier van ademen.

Gelukkig kan je dit veranderen en kan ik jou daar als adem professional bij begeleiden. 

 

"De ademsessies waren allereerst heerlijke momenten van ontspanning. Natascha haar stem is erg prettig om naar te luisteren en de omgeving is heerlijk rustgevend. Bewust stilstaan bij mijn manier van ademen en de ademoefeningen die ik heb meegekregen, hebben mij meer rust gebracht in mijn leven. Natascha luistert goed naar je behoeftes, geeft je inzichten en werkbare tools om thuis mee aan de slag te gaan. Ontzettend waardevol en kan het zeker aanraden!"

- ANNECHIEN DE VRIES

Adem coaching bij Yin Life

Voorafgaand aan de eerste afspraak vindt een gratis intakegesprek plaats via Zoom of telefonisch. Hier kunnen we kennis te maken met elkaar, jouw wensen bespreken en een eerste afspraak in plannen. Nadat je een keuze hebt gemaakt in het aanbod, ontvang je een mail om jouw gratis consult in te plannen. Samen kijken we wat bij jou past en wat de mogelijkheden voor jou zijn. 

 

LET OP! ademwerk kent mogelijke contra indicaties. Lees deze eerst goed door, alvorens je beslist om deel te nemen aan ademwerk. 

Aanbod ademcoaching

AANBOD ADEM COACHING

Bereikbaarheid locatie

De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en per auto.
 

Vanaf de NS station Groningen vertrekken er bussen naar het centrum van Groningen en dan is het ca. 5 minuten wandelen naar Yin Life. 
 

Kom je met de auto, dan kun je de auto parkeren in parkeergarage Rademarkt. De Radebinnensingel bevindt zich tegenover de parkeergarage. 

Locatie:     Radebinnensingel 9

9711 EL Groningen

Verbonden adem

Heb je meer behoefte aan diepgaande heling van binnenuit? Heling van trauma & emotie? Meer inzichten verkrijgen in jezelf en wil je diep opgeslagen spanning doorbreken? Dan is een verbonden ademsessie wellicht passender. 

bottom of page