top of page
DSCF3263_edited.jpg

7

APR

Breath event

15:00 - 18:00

€88.00

Private forest

TRANSFORMERENDE YOGAREIS

Yin Yoga & Yoga Nidra met cacao & Blauwe Lotus

Hoe fijn zou het zijn om een moment uit je hoofd te stappen? Werkelijk rust en stilte te ervaren in je hoofd en in een diepe ontspanning te zakken? Werkelijk ontspannen kan best moeilijk zijn. Ons hoofd maakt vaak overuren en is lastig stil te krijgen. Hierdoor kun je overprikkeld raken met stress of zelfs burnout-klachten als gevolg. 

Tijdens deze transformerende yogareis help ik jou in een diepere laag van ontspanning te zakken. In combinatie met ceremoniele cacao en de Blauwe Lotus verbind je lichaam en geest. Het helpt je om meer verbinding te voelen met jezelf en de mensen om je heen. Het stelt je beter in staat om in het huidige moment te leven en brengt jou meer in contact met je intenties en levensmissie.

Ervaar Yin Yoga en Yoga Nidra op een dieper niveau met cacao en Blauwe Lotus. Een krachtige combinatie met een verdiepende ervaring die ik graag deel. 

IMG-20230520-WA0102[1]_edited_edited.jpg

Stap uit je hoofd en in je lijf, en laat je meevoeren in een diepe ontspanningsreis

Blauwe Lotus & cacao

De Blauwe lotus wordt door de oude Egyptenaren beschouwd als een symbool van wedergeboorte en vernieuwing. Het heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en brengt ontspanning, in de vorm van een aangenaam, dromerig en licht euforisch gevoel. Het kan effectief zijn voor het verlichten van angst, stress en spanning, en een gevoel van veiligheid en kalmte creëren. 

We combineren dit met het zachte plantmedicijn cacao, wat ook wel de hartopener wordt genoemd. Het brengt je uit je hoofd en in je lijf. Het in ontspanning afreizen naar je pure zelf, daar waar je gewoonweg mag zijn. 

Groningen, ademwerk, breathwork, reiki healing

Voor wie:

DSCF3263_edited.jpg

Je hoeft geen Yogaervaring te hebben of lenig te zijn om mee te kunnen doen. Iedereen zal voordelen ondervinden aan deze yogareis. Voor diegenen met een burn-out, stress-gerelateerde klachten, slaapproblemen en stemmingsklachten zal het nog meer bieden. Met deze rustige Yogavormen leer je namelijk om bewuster te worden van je lichaam en wat jouw lichaam nodig heeft. Hierdoor pik je signalen die jouw lichaam je geeft beter op, waardoor je beter voor je lichaam leert zorgen.

LET OP! Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, dienen Blauwe Lotus alleen te gebruiken na overleg met een arts. Mensen met bestaande gezondheidsproblemen, met name die gerelateerd zijn aan de lever, nieren of het zenuwstelsel, dienen zeer voorzichtig te zijn bij het gebruik van Blauwe Lotus.

Ervaar Yoga op een dieper niveau:

Kom in verbinding met je lijf en leer voelen wat het nodig heeft.

Doorbreek vastzittende blokkades in je lijf en laat de energie meer stromen.

Laat stress en spanning los en zak in diepe ontspanning.

Leer beter omgaan met stressvolle situaties in je leven.

Koop nu je ticket

Praktische info

Wil jij yoga op een dieper niveau ervaren? Investeer €59,00 en jij kunt hierbij aanwezig zijn.
 

Locatie: Van Oldenbarneveldlaan 6 (Edanz) Groningen
Datum: zondag 7 april
Tijd: 18.30 – 21.30 uur

DSCF3274.JPG

Neem gerust contact op

Heb je een vraag? Je kunt contact met me opnemen door te bellen, appen of mailen.

Bel of app mij

bottom of page