top of page

OVER YIN LIFE

WE ZIJN EEN TRIBE, EEN FAMILIE

Onze missie

Bij de Yin Life Tribe geloven wij in de helende kracht van het lijf. Onze missie is om jou te helpen met het creëren van meer rust in lichaam & geest, om zo tot de diepste kern van jezelf te komen. Het werkelijk jezelf mogen zijn, in vrijheid te kunnen leven, meer vreugde en voldoening uit het leven te halen met een tribe die achter je staat.

Onze waarden

Veiligheid

We streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren, waar iedereen zich veilig kan voelen om zichzelf te zijn zoals hij is. 

Connectie

We zijn niet alleen een groep mensen, wij zijn een familie. Met iedere gedeelde ademhaling maken we verbindingen met elkaar, die jou eraan herinnert dat je niet alleen bent. 

Kwetsbaarheid

Je bent welkom precies zoals je bent, met wat je hebt. Onze tribe waardeert openheid. Iedere ademhaling is een stapje dichter van het omarmen van ons ware zelf.

Humor

Er wordt gehuild, maar ook zeker gelachen. Bij ons ligt de focus op het positieve, vooruit kijken in plaats van achteruit, een lach met een traan, licht en luchtig.

Kracht

Elke inademing bouwt innerlijke kracht op, en elke uitademing laat los wat ons tegenhoudt. We worden niet alleen sterker qua lichaam, maar ook qua geest en ziel.

WAARDEN

Mijn naam is Natascha,
oprichtster van Yin Life

In 2021 richtte ik Yin Life op, nadat ik meer dan 10 jaar binnen de Geestelijke Gezondheidszorg werkzaam was. Ik behandelde en begeleidde mensen met psychiatrische klachten en verslavingsproblemen. Door de jaren heen ben ik mij meer gaan verdiepen in de geestelijke gezondheid en de alternatieve zorg. Het meer werken met ons lichaam om te helen, en niet met de focus op het dempen van klachten doormiddel van medicatie.

 

En zo ontstond Yin Life. Inmiddels uitgebreid tot een tribe vol liefdevolle mensen, waar we ons lijf ontdekken, voelen en helen.

20220902_122105[1]_edited_edited_edited_

Voor wie zijn wij?

Yinlife-105.jpg

I have a huge interest in human mental health and above all how we can keep it healthy. I have read the world of psychological books and after my study 'Social Work' I started working in mental health care, where I treated and guided people with psychological complaints and addiction problems. 

 

From Western health care, medication is often prescribed too quickly suppress complaints and emotions. Besides the fact that we harming our body with this medication, the problem is only suppressed and not solved. It is a quick method to get rid of your complaints, but in many cases not the best and we forget the power of our own body.

Samenwerken met Yin Life?

Zou jij het Yin Life team graag willen versterken en heb je ervaring in ademwerk, yoga of andere vormen van lichaamsgericht werk? Heb je leuke ideeën voor een samenwerking of wil je komen spaceholden?

Neem gerust contact met ons op per mail info@yinlife.nl. Wie weet ontstaat er iets moois. 

Do you have a question?

Vind Yin Life op social en blijf op de hoogte:

Do you have a question?

Meld je aan, ontvang direct €5,- korting in je mailbox en sluit net als 1.800 anderen aan bij de Yin Life Tribe.

bottom of page