top of page
DSCF3236_edited_edited.jpg

30

JUN

Breath event

15:00 - 18:00

€88.00

Private forest

Yin Yoga & Yoga Nidra met diepgaande klankreis, Blauwe Lotus en cacao

Vind heling in diepe ontspanning

Laat je meevoeren in een ware yogareis met Yin Yoga, Yoga Nidra en een soundbath van klankschalen, belletjes, drums, stemvormen en meer. Dit in combinatie met de Blauwe Lotus en cacao, die ons helpen om uit ons hoofd te stappen en meer in contact te staan met ons lijf. Op weg naar diepe rust en ontspanning.

Met Yin Yoga openen we zachtjes de blokkades die vastzitten in ons lichaam. De spanningen en emoties die opgeslagen zitten, krijgen de ruimte. Vernieuwde energie mag weer gaan stromen, waarin je een gevoel van vrijheid en verlichting kunt ervaren. 

Dit laten we integreren tijdens een Yoga Nidrareis met klank en stembegeleiding. Yoga Nidra brengt je in een diepe ontspanning, tussen slaap en waak in. Los van alles om je heen, waar je gewoon in rust mag zijn. In een droomstaat. De trillingen en geluiden van de klanken nemen je mee op reis door je lichaam. Jouw bewustzijn zweeft op de golf van de klanken tot in de oneindigheid van stilte. In die diepe ontspanning kunnen de dingen helemaal vanzelf op hun plaats vallen.

438060513_977928157187166_7979449588931578895_n_edited.jpg

Laat je bij iedere klank meevoeren met de trillingen, waardoor je meer gronding ervaart en dichter bij jezelf komt.

Yoga klankreis

  • Zondag 30 juni 2024

  • Locatie: Bos in Borger in Yurt tent

  • Met breathwork professional Natascha en Mindfullness trainer Brigitte 

Yinlife-85_edited_edited.jpg

Good to know!

We nemen je mee in een soundbath van klanken. De trillingen van de klanken nemen je mee op reis door je lichaam. Het lichaam dat voor 85% uit water bestaat. Water is een goede geleider van trilling, waardoor ons lijf gaat meebewegen in de golven van de klanken.

 

De trillingen zoeken een weg door het water van je lichaam, en je lichaamscellen resoneren mee. De trillingen en klanken nemen ons mee op reis voorbij het denken. Alles kan gevoeld worden, zonder dat het gevoed wordt. Emoties krijgen de ruimte en dat heeft een reinigend en helend effect. Vermoeidheid en stress kunnen oplossen en er ontstaat diepe ontspanning. 

Blauwe Lotus & cacao

De Blauwe lotus wordt door de oude Egyptenaren beschouwd als een symbool van wedergeboorte en vernieuwing. Het heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en brengt ontspanning, in de vorm van een aangenaam, dromerig en licht euforisch gevoel. Het kan effectief zijn voor het verlichten van angst, stress en spanning, en een gevoel van veiligheid en kalmte creëren. 

We combineren dit met het zachte plantmedicijn cacao, wat ook wel de hartopener wordt genoemd. Het brengt je uit je hoofd en in je lijf. Het in ontspanning afreizen naar je pure zelf, daar waar je gewoonweg mag zijn. 

Yinlife-23_edited_edited.jpg

Dit ga je ervaren

Reis af naar de diepere lagen van je bewustzijn.

Vind heling in diepe ontspanning

Maak ruimte om spanning en emoties los te laten

Een gevoel van vrijheid verlichting

Koop nu je ticket

Praktische info

Investeer €66,00 en jij kunt hierbij aanwezig zijn.
 

LocatieYurt tent in het Bos in Borger
De exacte locatie ontvang je na inschrijving
Datum: zondag 30 juni
Tijd: 10.00 – 13.00 uur

LET OP! Gebruik je medicatie, heb je last van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger? Dan raad ik je aan om eerst contact op te nemen met mij of je eigen huisarts om te informeren of verbonden ademwerk voor jou op dit moment geschikt is.

438158383_948851039876731_2726980169413983041_n_edited.jpg

Neem gerust contact op

Heb je een vraag? Je kunt contact met me opnemen door te bellen, appen of mailen.

Bel of app mij

bottom of page