top of page
IMG_4361_edited_edited_edited.jpg

26

NOV

ZELFLIEFDE

15:00 - 18:00

€133,00

Groningen

Vanuit je hoofd naar je hart voor een diepere verbinding met jezelf.

IMG_4361_edited_edited.jpg

Van je hoofd, naar je hart

In deze huidige maatschappij leven we steeds meer vanuit ons hoofd en verliezen we het contact met onszelf. Wie ben je eigenlijk diep van binnen? Ons hoofd dat ons wijsmaakt dat ons aan het twijfelen brengt, ons onrust geeft en ons ervan weerhoudt om werkelijk te leven zoals we willen.

 

Alles moet perfect, mooier en beter. Hoe fijn zou het zijn om meer de connectie met je hart te voelen en meer vanuit je hart te leven? Je niet mee te laten slepen door de hectiek van de huidige maatschapppij, maar gewoon zijn 

Tijdens de cacaoceremonie reis je vanuit je hoofd, naar je hart. Met zachte Yin Yogahoudingen geven we ruimte aan het hart om liefdevol te openen. Tijdens de verbonden ademreis maak je een reis door je hart

"Your heart is the size of an ocean. Go find yourself in its hidden depths. Find the sweetness in your own heart, then you may find the sweetness in every heart.”
- Rumi

Dit ga je ervaren

Een liefdevolle hartenreis binnen een intiem gezelschap gelijkgestemden. Voor iedereen die verlangd naar een diepgaande verbinding met zichzelf. 

  • Een liefdevolle verbinding met je hart.

  • In harmonie de liefde in jezelf her-ontmoeten.

  • Een groei in zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

  • Een zachte heling van binnenuit.

  • Verbeterde relatie met jezelf en de mensen om je heen.

Yinlife-78_edited.jpg

Voor wie:

Voor als je voelt dat je meer in verbinding mag staan met jezelf. Meer mag gaan leven vanuit jezelf en klaar bent om de gebroken stukken in jou te helen. Je realiseert je dat je in jezelf mag investeren om meer geluk te ervaren.

LET OP! Gebruik je medicatie, heb je last van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger? Dan raad ik je aan om eerst contact op te nemen met mij of je eigen huisarts.

Koop nu je ticket

Praktische info

Samen gaan we de verbinding aan met ons liefdevolle hart. Investeer €133,00 (incl. The Heart Ritual-kit t.w.v. €39,95 en gezonde lunch) en jij kunt hierbij zijn.
 

Locatie: Radebinnensingel 9 in Groningen
Datum: zondag 26 november
Tijd: 15.00 – 18.00 uur

380331402_206581585781029_296685980911308513_n_edited.jpg

Neem gerust contact op

Heb je een vraag? Je kunt contact met me opnemen door te bellen, appen of mailen.

Bel of app mij

bottom of page