top of page

Big Title

Wat is verbonden ademen?

Bij de Verbonden Adem, de naam zegt het al, verbind je de in- en de uitademing aan elkaar. Verbonden Ademwerk is een proces. Tijdens een verbonden ademsessie wordt de intensiteit van de ademhaling langzaam opgebouwd naar krachtig en intensief ademen. Je ademt sneller en dieper dan normaal en je laat de pauzes tussen het in- en uitademen achterwege.

Breathwork is how you take your power back

Het doel van een verbonden ademsessie is om spanning los te laten, blokkades die jou in de weg zitten te doorbreken en je vrij te gaan voelen in je lichaam. De verbonden ademhaling zorgt ervoor dat je door je emoties heen ademt, ze voelt, ervaart en jezelf ervan bevrijdt. Dat je de energie voelt stromen en de levenskracht in je lijf kan voelen. Hierdoor kom je dichter bij jezelf, voel je je positiever en zelfverzekerder en ervaar je minder stress.

Je hebt geen controle over de omstandigheden in je leven, maar wanneer je je verbonden voelt met je lijf, dan kun je helemaal jezelf zijn en vrij zijn in alle omstandigheden.

 

"Wat een bijzondere ervaring was de ademreis die ik mocht beleven bij Natascha. De ruimte is prachtig, veilig en rustgevend. Natascha laat je volledig in je waarde, je mag er zijn en alles is goed. Haar kalme stem en voorkomen dragen positief bij aan de ervaring, die de hele tijd heel veilig heeft aangevoeld. Ook na de ademreis komen af en toe nieuwe inzichten, heel bijzonder hoe dit nog doorwerkt. Voor mij een ervaring om niet te vergeten en bij me te blijven dragen. Dankjewel!"

- JANNIETA FEDDEMA

Verbonden adem helpt bij:

Hier zijn slechts een aantal dingen waar jouw adem en ik jou mee kunnen helpen.

Een verbonden ademsessie bij Yin Life

Voorafgaand aan een verbonden ademsessie wordt eerst een gratis consult gepland via Zoom of telefonisch om kennis te maken met elkaar, jouw wensen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Samen kijken we wat bij jou past en wat de mogelijkheden voor jou zijn. 

Aanbod verbonden ademen

Aanbod verbonden adem

Bereikbaarheid locatie

De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en per auto.
 

Vanaf de NS station Groningen vertrekken er bussen naar het centrum van Groningen en dan is het ca. 5 minuten wandelen naar Yin Life. 
 

Kom je met de auto, dan kun je de auto parkeren in parkeergarage Rademarkt. De Radebinnensingel bevindt zich tegenover de parkeergarage. 

Locatie:     Radebinnensingel 9

9711 EL Groningen

Verbonden adem event

Wil je graag een Verbonden Ademsessie ervaren in een groep? Bekijk dan de Yin Life event agenda en meld je aan voor een magische ademreis binnen een groep gelijkgestemden.

kopie cacao_edited.jpg
bottom of page