top of page

06

JAN

NIEUWJAARS DAGRETRAITE

10:00 - 16:00

€179,00

Groningen

Begin het nieuw jaar ontspannen, gelukkig en vrij met een dag retraite in Groningen!

Deze dag is helemaal voor jou

Wil jij in rust en ontspanning het nieuw jaar starten? Het oude achter je laten en met frisse energie 2024 tegemoet gaan?Kom dan met ons mee op nieuwjaarsdagretraite op 5 januari!

We bieden een perfecte combinatie van in rust terugkomen bij jezelf en verdieping opzoeken met elkaar. Dit dagretraite is speciaal voor diegenen die zichzelf iets extra's willen geven dit nieuwe jaar.

Laat je deze dag onderdompelen in de wereld van yoga, ademwerk, meditatie, reiki en stress releasing lichaamswerk. Dit in combinatie met een cacaoceremonie en microdose truffel.

Alle ingredienten om te verbinden met jezelf, los te laten en intenties te zetten voor het nieuw jaar.

Groningen, ademwerk, breathwork, reiki healing

Ervaar diepgaande en langdurige transformaties

Nieuwjaarsdagretraite

  • Zaterdag 5 januari 2023

  • Locatie: Radebinnensingel 9  in Groningen

  • Met Natascha & Raymond

Yinlife-40_edited.jpg

Wie zijn wij?

Wij zijn Natascha & Raymond! Beiden een grote passie voor lichaamsgericht werk: het lichaam gebruiken om te helen. En dit willen we graag met jou delen. 

 

Natascha, oprichtster van Yin Life, is ruim 4 jaar lichaamsgericht werker als breathwork professional en yogadocente. Raymond mag zichzelf meervoudig reiki master en teacher noemen, met een ontzettend sterke energie. Daarnaast is hij NLP practioner. 

Een duo met hart voor het werk en een vleug humor.

Samen op reis

Met gelijkgestemden creëren we een veilige en fijne omgeving en gaan we samen op reis. De reis van loslaten en afscheid nemen terwijl we het oude bedanken en eren. Zodat we nieuwe wensen en dromen voor het nieuwe jaar kunnen verwelkomen. Het Nieuwjaarsretraite zal je helpen om vanuit balans en vertrouwen het nieuwe jaar in te gaan, met mooie rituelen, oefeningen en de kracht van elkaar.

Groningen, ademwerk, breathwork, reiki healing

Voor wie:

Voor iedereen die verlangt naar diepgaande en langdurige transformatie. Breathwork en Kundalini zorgen ervoor dat er heling plaatsvindt op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.​

LET OP! Gebruik je medicatie, heb je last van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger? Dan raad ik je aan om eerst contact op te nemen met mij of je eigen huisarts om te informeren of diepgaand ademwerk en microdoseren voor jou op dit moment geschikt is.

Koop nu je ticket

Praktische info

Early bird: 
Regulier ticket: 179,- (als je na 15 november boekt)

Locatie: Radebinnensingel 9 in Groningen

Datum: vrijdag 3 november

Tijd: 18.30 – 21.00 uur

Groningen, ademwerk, breathwork, reiki healing

Neem gerust contact op

Heb je een vraag? Je kunt contact met me opnemen door te bellen, appen of mailen.

Bel of app mij

bottom of page