top of page

25 juni

Datum

Tijd

10:00 - 16:00

€155,00

Investering

Locatie

Borger

FIND YOUR INNER NATURE


Yoga, verbonden ademen & ijsbad

Omdat ik geloof dat dit de ideale combi is om diep in contact te komen met jezelf en te ontdekken wat je met ademhalingstechnieken, focus & mindset kunt bereiken.


Dit dagretreat staat dan ook in het teken van 'Thuiskomen in jezelf'. Een mindblowing ADEM-dag waarbij je volledig wordt ondergedompeld in de transformerende kracht van je adem.

356445741_6658742927490960_3945229774347

Werkelijke verandering komt van binnenuit

YOGA Tijdens de rustige yogareis maak je contact met je lichaam, kalmeer je je geest en verbind je met je hart. Je mag zachtjes openen ter voorbereiding op jouw verbonden ademreis.

ADEMREIS Je maakt een ademreis waarbij verschillende ademtechnieken voorbijkomen die jou meer ontspanning, vitaliteit en balans geven. Ook gaan we verbonden ademen. Dit is een krachtige zelfhelende ademmethode waarbij je oude pijn, blokkades en negatieve emoties op celniveau gaat transformeren en helen. 

 

IJSBAD Het is de weerstand tegen de kou die je leert dat je veel meer aan kunt dan je denkt. We gebruiken hierbij een ijsbad om jou je grenzen te laten ontdekken en in contact te komen met jouw superpowers. In het ijswater word je 1 op 1 gecoacht om er het maximale uit te halen en deze ervaring vervolgens mee te nemen, je dagelijks leven in. Want het leven zit vol met 'ijsbaden'.

Foto 25-06-2023 14 11 39_edited.jpg

Ben jij eraan toe om uit je comfortzone te gaan? Om op een unieke manier in contact te komen met jezelf en daarnaast heerlijk in de watten gelegd te worden ? Dan is dit retreat voor jou!

 

Je bent heel welkom op deze unieke locatie in Borger, waar een prachtig prive bos staat met bohemien vibes. Voor een dagretreat vol vrijheid, ontspanning, uitdaging, selfcare en puur eten. 

Laten we samen deze mooie verdiepende reis maken.

PROGRAMMA

  • Openingscirkel 

  • Meditatie & Yin Yoga

  • Verbonden ademsessie 

  • Ijsbad

  • Afsluiting

  • Incl. vega maaltijd 

Na de afsluiting is er alle tijd om te genieten van de omgeving, te verbinden en na te zitten. Uiteraard geldt voor deze middag dat niets hoeft en alles mag.

 

De oefeningen, de natuur, het ijswater en de goede zorgen maken dit retreat een bijzondere ervaring, maar als jouw lichaam aangeeft dat een ijsbad teveel is, dan is dat prima. Ik geef slechts handvatten, jij bepaalt!

Datum  & Tijd 

Zo 16 juli 2023 | 15:00 - 18:00

Locatie

Privebos in Borger  (tegenover km-paaltje 14.2)  

In te voeren in Google maps:
52.9284360, 6.8190770

 

Gratis parkeren tegenover het bos

bottom of page