top of page
IMG_3707.dng

15

JUN

Breath event

15:00 - 18:00

€88.00

Private forest

Bevrijd jezelf van diep opgeslagen spanning in je lijf, oude trauma's en negatieve emoties.

STRESS RELEASE 

met de Blackroll foamball, microdose truffel & cacao

Ben jij er aan toe om die oude shit achter je laten om een gevoel van verlichting te ervaren? Wil jij jezelf bevrijden van diep opgeslagen spanning in je lijf, oude trauma's en negatieve emoties?

 

Ervaar een diepgaande en helende reis waarin je ruimte creëert voor vernieuwde energie. Onder professionele begeleiding van mij en met behulp van je adem ga je diep het weefsel in met een Blackroll foamball, zodat je de blokkades en oude pijnen in jouw lijf kan loslaten. Het helpt je om in contact te komen met jouw innerlijke kracht, waarin je leert beter om te gaan met stressvolle situatie die in het leven voorbij komen. De ceremoniele cacao en microdose truffel brengen jou dieper in het proces van overgave en loslaten. Cacao verbind je op een liefdevolle manier met jezelf en microdosing van psilocybine truffels brengt je bewustzijn in het moment en in het lichaam. 

 

Ontdek wat ware bevrijding is, voel je opgelucht en vrij. Zet een waardevolle transformatie in gang vol nieuwe energie!
 

IMG-20230520-WA0114_edited.jpg

Laat oude pijnen en spanningen in je lijf los, ervaar verlichting en ontvang nieuw energie.

IMG_3697_edited.jpg

Good to know!

Ons lijf reageert op emotie door onder andere aan te spannen. Dit is ons beschermingsmechanisme waarmee we pijn en emoties wegduwen. Die spanningen in ons lijf bouwen zich dan ook op in ons weefsel. We creëren patronen voor onszelf om die emoties niet te hoeven voelen en maneuvreren om die emoties heen.

 

De buik is zo'n plek waar veel emoties zoals: boosheid, rouw, verdriet, maar ook trauma's, spanning en stress opgeslagen zitten. Door het weefsel op bepaalde punten rondom de buik te versoepelen door intense druk uit te oefenen met een foambal, mag er ruimte ontstaan om deze soms onbewust opgeslagen spanningen te bevrijden.  Dit geeft een gevoel van opluchting, ruimte en vrijheid.

Een unieke en waardevolle ervaring:

Bevrijd jezelf van oude pijnen en blokkades.

Leer beter om te gaan met stressvolle situaties.

Laat diep opgeslagen spanning los.

Herpak de regie over jezelf en ervaar een gevoel van rust in lichaam en geest.

Voor wie:

20230520_155424[1]_edited_edited.jpg

Ben je er aan toe om daadwerkelijk de diepte in te gaan? Om de spanning die in jou lijf zit opgeslagen werkelijk los te laten en vrijer in het leven te staan? Dan is dit event voor jou! Beleef deze unieke ervaring met een warm groep gelijkgestemden. 

LET OP: Heb je in de afgelopen drie maanden (voorafgaand aan het event) een operatie gehad rondom het buikgebied en/ of heb je rondom het buikgebied littekens van minder dan drie maanden oud (voorafgaand aan het event), dan is dit event voor jou op dit moment niet geschikt. Heb je een operatie gehad die langer dan drie maanden geleden is of heb je littekens die ouder zijn dat drie maanden maar heb je hier nog wel last van, dan kun je beter nog eventjes wachten om deel te nemen. 

Koop nu je ticket

Praktische info

Ben jij er aan toe om alles wat jou nog verzwaart echt los te laten? Dan is dit een event die je zeker niet wilt missen. Investeer 88,- en jij kunt hierbij zijn.
 

Locatie: Yurt Tent in het bos in Borger
Exacte datum ontvang je na inschrijving
Datum: zaterdag 15 juni
Tijd: 10.00 – 13.00 uur

IMG_3707.dng

Neem contact met mij op

Bel mij

Op werkdagen van 9.00 - 17.00

Mail mij

Voor alle vragen

bottom of page