top of page
Nieuwe-maan-in-stier-header-Bloom-Tijdschrift.jpg

14

OKT

Breath event

15:00 - 18:00

€88.00

Private forest

NIEUWE MAAN

Een nieuw begin..

Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in je leven? De nieuwe maan ceremonie is een goed moment voor een nieuw begin. Om naar binnen te keren en je op te laden, nieuwe inzichten te krijgen en zaadjes te planten voor de komende periode. Met deze ceremonie sluit je een oude fase af en nodig je nieuwe dingen uit in je leven, die we verankeren met de verbonden ademtechniek. De nieuwe maanfase is een tijd om te manifesteren wat je hart verlangd en om een betere connectie te krijgen met jezelf. Tijdens de nieuwe maan zullen jouw manifestaties nog krachtiger zijn dan tijdens andere periodes.  

Deze magische ceremonie vind plaats in een Yurt tent midden in het bos. Meditatie, muziek en de geluiden van de bosrijke natuur ondersteunen jou in jouw reis naar binnen toe. 

368560798_6582923518472024_3641656367872

Zaterdag 14 oktober 2023

Nieuwe maan in weegschaal met zonverduistering

Op 14 oktober om 19:54 uur is het nieuwe maan in Weegschaal, wat staat voor harmonie, vrede en schoonheid. Ook verbinding en liefde zijn van grote waarde voor de Weegschaal, altijd op zoek naar balans. Je zult merken dat de focus tijdens de nieuwe maan vooral ligt op je relaties. Hoe gaat het daarmee? Kun jij een fijne balans vinden tussen wat jij wil en wat je dierbaren van je verwachten?

Gedurende de nieuwe maan in Weegschaal krijgen we ook te maken met een gedeeltelijke zonsverduistering. De kans op onverwachte wendingen rondom een zonsverduistering is groter. Er kunnen verrassingen op je pad komen die in eerste instantie misschien niet op je planning stonden. Vertrouw erop dit jou in de juiste brengt. 

Yinlife-23_edited.jpg

Good to know!

Het plantmedicijn cacao is al duizenden jaren een heilige drank dat gebruikt wordt in ceremonies. Cacaobonen zijn de zaden van de Theobroma Cacaoboom, wat 'voedsel van de goden' betekent.

 

Cacao nodigt je uit om contact te maken met je binnenwereld en de kern van je hart.  Het is een zacht maar toch krachtig medicijn wat helpt om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus.  Het verbind je met je hoogste zelf, je eigen kracht en waarheid. De Spirit van Cacao is vrouwelijk, moederlijk en zachtaardig, en werkt sterk op het hartchakra.

Ervaar de kracht van de Nieuwe Maan:

Ervaar een betere connectie met jezelf.

Kom in contact met jouw verlangens en behoeften.

Beleef de kracht van de nieuw maan midden in het bos. 

Zet een transformatie in gang naar een nieuwe start.

380365472_283549227843373_7244473411345092231_n.jpg

Voor wie:

Voor als je toe bent aan een nieuwe start in jouw leven. Meer in contact wilt komen met jouw behoeftes en verlangens, en meer wilt leven vanuit jouw kern.

Beleef de magie van de nieuwe maan ceremonie, in een bosrijke natuur waar een prachtige Yurt tent staat. 

LET OP! Gebruik je medicatie, heb je last van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger? Dan raad ik je aan om eerst contact op te nemen met mij of je eigen huisarts.

Koop nu je ticket

Praktische info

Wil jij de kracht van de nieuwe maan zelf ervaren op deze unieke locatie in het bos? Investeer €66,00 en jij kunt hierbij aanwezig zijn.
 

Locatie: Landgoed in Borger in een Yurt tent
(exacte locatie ontvang je bij aanmelding)
Datum: zaterdag 14 oktober
Tijd: 18.30 – 21.00 uur

Yinlife-108.jpg

Neem gerust contact op

Heb je een vraag? Je kunt contact met me opnemen door te bellen, appen of mailen.

Bel of app mij

bottom of page