top of page
Yinlife-54_edited.jpg

08

MRT

Breath event

15:00 - 18:00

€88.00

Private forest

BREATHWORK & KUNDALINI

Diepgaande heling van binnenuit

Blokkades in ons systeem (energetisch, fysiek, mentaal, emotioneel) kunnen de energie in ons lijf stagneren. Dit kan zorgen voor fysiek ongemak en een emotionele disbalans.
 

Breathwork & Kundalini met Blauwe lotus helpen jou om op een dieper niveau te (re)connecten met je lichaam en met jezelf. Het zorgt voor een magisch ontspannen gevoel en helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen.

 

We gebruiken een verbonden ademtechniek die de levensenergie vrij laat stromen. Het brengt je uit je hoofd en in contact met je lijf. Dit zorgt voor een helingsproces op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch vlak. 

Groningen, ademwerk, breathwork, reiki healing

Ervaar diepgaande en langdurige transformaties

Breathwork & Kundalini

  • Vrijdag 8 maart 2024

  • Locatie: Radebinnensingel 9  in Groningen

  • Met breathwork professional en Kundalini Reiki Master Natascha 

Groningen, ademwerk, breathwork, reiki healing

Good to know!

Daar waar we met ademwerk fysiek de blokkades in ons lijf doorbreken, werkt Kundalini op energetisch vlak en zorgt het voor een energetische reiniging.

 

Kundalini energie is de grootste bron van creativiteit en bewustwording. Kundalini energie is bij iedereen van nature in lichte mate aanwezig. Het is je levensenergie, maar door de hectiek van deze huidige maatschappij stroomt deze energie vaak te weinig door het lijf.


Door deze slapende energie aan te wakkeren, geef je jezelf toegang tot een van de grootste energiebronnen in je lijf. Het laat je in je eigen kracht staan, waardoor je steeds meer vanuit je werkelijke zelf gaat leven.

De voordelen van Breathwork & Kundalini

Meer controle over je gedachten, gevoelens en impulsen

Ervaar een diep gevoel van innerlijke rust.

Laat de seksuele/ levensenergie meer stromen.

Verkrijg moed om door te zetten en te bereiken wat je wilt.

Groningen, ademwerk, breathwork, reiki healing

Blauwe lotus: Kundalini Activator

De Blauwe lotus wordt door de oude Egyptenaren beschouwd als een heilige plant, voor spirituele verlichting. Het speelde een grote rol in rituelen en werd beschouwd als een symbool van wedergeboorte en vernieuwing. 

 

De Blauwe lotus heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en brengt ontspanning, in de vorm van een aangenaam, dromerig en licht euforisch gevoel. Het kan effectief zijn voor het verlichten van angst, stress en spanning, en een gevoel van veiligheid en kalmte creëren. 

Koop nu je ticket

Praktische info

Ervaar zelf de magische combinatie van Reiki en Kundalini. Investeer 79,- en jij kunt hierbij zijn.
 

Locatie: Radebinnensingel 9 in Groningen
Datum: vrijdag 8 maart

Tijd: 18.30 – 21.30 uur

LET OP! Gebruik je medicatie, heb je last van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger? Dan raad ik je aan om eerst contact op te nemen met mij of je eigen huisarts om te informeren of diepgaand ademwerk en microdoseren voor jou op dit moment geschikt is.

Groningen, ademwerk, breathwork, reiki healing

Neem gerust contact op

Heb je een vraag? Je kunt contact met me opnemen door te bellen, appen of mailen.

Bel of app mij

bottom of page