top of page

Big Title

beste breathwork coach groningen, ademwerk, transformational breath, verbonden adem, ademcoach

TARIEVEN

Bij Yin Live kun je kiezen voor een single of duo verbonden ademsessie of ademcoaching. De ademsessies vinden plaats in het centrum van Groningen.

verbonden ademen

Time to take a deep breath!

Verbonden ademen

Kies voor de verbonden ademhaling om jezelf te bevrijden van trauma en emoties, dichter bij jezelf te komen, je positiever en zelfverzekerd te voelen en minder stress te ervaren. Tijdens de ademsessies pas ik tevens bodywork toe, waarbij ik doormiddel van aanrakingen en druk blokkades in jouw lijf losmaak en jou ondersteunt in het ademproces. Voorafgaand aan een sessie wordt eerst een gratis consult gepland via Zoom of telefonisch om jouw wensen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

SINGLE BREATH

  • Verbonden ademen van 1,5 tot 2 uur voor 1 persoon

  • Cacao en/ of Microdosing truffel mogelijk tegen meerprijs.

€155,-

DUO BREATH

  • Verbonden ademen van 1,5 tot 2 uur voor twee personen.

  • Cacao en/ of Microdosing truffel mogelijk tegen meerprijs.

€199,-

TRIPLE BREATH

  • 3 verbonden ademsessies van 1,5 tot 2 uur voor 1 persoon 

  • Cacao en/ of Microdosing truffel mogelijk tegen meerprijs.

€399,-

Adem coaching

Kies voor adem coaching wanneer je meer ontspanning in je lijf wilt voelen, rust in lichaam en geest wilt creeeren,  je concentratie wilt verscherpen, fysieke en emotionele pijn wilt verzachten, meer energie wilt verkrijgen en stress wilt loslaten. Ik pas tevens verschillende vormen van bodywork toe, waarbij ik doormiddel van aanrakingen en druk blokkades in jouw lijf losmaak en jij vrijer kunt ademen. Voorafgaand aan een sessie wordt eerst een gratis consult gepland via Zoom of telefonisch om jouw wensen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

ADEM LOS 

1 SESSIE

  • Ademcoaching en bodywork van 1 uur

€99,-

ADEM TRAJECT

5 SESSIES

  • Ademcoaching en bodywork van 1 uur per sessie

€444,-

ADEM COACHING

Naast prive ademsessies organiseer ik ook events en dagretreats. Houd hiervoor de events in de gaten of meld je aan bij de Yin Life tribe om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Locatie

De ademsessies van Yin Life vinden plaats in het centrum van Groningen. In een oase van rust waar je even afstand mag nemen van de hectiek van de moderne maatschappij en terug mag keren naar het gevoel van ontspanning, ruimte, kracht en energie.

Locatie:      
Radebinnensingel 9
9711 EL Groningen

Parkeren is mogelijk in
parkeergarage Rademarkt

bottom of page