top of page
Groningen, ademwerk, breathwork, reiki healing

10

SEP

BREATHWORK & REIKI

19:00 - 21:00

€66,00

Borger

BREATHWORK & REIKI

Diepgaande heling van binnenuit

Jij hebt alles in je om jezelf te helen en tot mega inzichten te komen! Hoe? Reiki en breathwork helpen jou om op een dieper niveau te (re)connecten met je lichaam en met jezelf. Breathwork laat je uit je hoofd in je lijf zakken, het helpt om emoties toe te laten en los te laten.  Dit zorgt ervoor dat je jezelf op een diep niveau kunt helen.

 

Reiki is een alternatieve geneeswijze of spirituele therapie gericht op het herstellen van de energiebalans. Het zorgt ervoor dat energetische blokkades worden doorbroken en de energie weer gaat stromen. Reiki brengt jou nog dieper in je ademreis.

 

Wil je zelf ervaren hoe krachtig de combinatie ademwerk en reiki is? Meld je aan voor de ademreis op 10 september 2023 in een Yurt tent in een bos in Borger.

Groningen, ademwerk, breathwork, reiki healing

Ervaar diepgaande en langdurige transformaties

Breathwork & Reiki

  • Zondag 10 september 2023

  • Locatie: Bos in Borger in een Yurt tent

  • Met breathwork professional Natascha & Meervoudig Reiki Master en Teacher Raymond

Groningen, ademwerk, breathwork, reiki healing

De magie van Reiki

Reiki is een alternatieve geneeswijze of spirituele therapie gericht op het herstellen van de energiebalans. Energie kan vast gaan zitten in het lichaam en kan tot geestelijke en/of lichamelijke klachten leiden. Reiki pakt de oorzaak aan en zorgt ervoor dat energetische blokkades worden doorbroken en de energie weer gaat stromen.

 

Reiki kan verschillende dingen voor je doen. Je kunt er je gezondheid mee verbeteren door het zelfhelend vermogen van het lichaam een boost te geven, maar je kunt het ook gebruiken op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Reiki kan je op mentaal vlak helpen om minder stress te ervaren en op emotioneel vlak door opgekropte gevoelens te verwerken. Het is een holistische methode die werkt op verschillende niveaus (lichamelijk, emotioneel en op zielsniveau).
 

De voordelen van Breathwork & Reiki

Meer controle over je gedachten, gevoelens en impulsen

Ervaar een diep gevoel van innerlijke rust.

Het onbewuste bewust maken, wat leidt tot inzichten.

Het verhogen van je energieniveau 

Groningen, ademwerk, breathwork, reiki healing

Voor wie:

Voor iedereen die verlangt naar diepgaande en langdurige transformatie. Breathwork en Reiki zorgen ervoor dat er heling plaatsvindt op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.​

LET OP! Gebruik je medicatie, heb je last van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger? Dan raad ik je aan om eerst contact op te nemen met mij of je eigen huisarts om te informeren of diepgaand ademwerk voor jou op dit moment geschikt is.

Koop nu je ticket

Praktische info

Investeer €66,00 en ervaar zelf de magische combinatie van Reiki en Ademwerk.
 

Locatie: Landgoed in Borger in een Yurt tent
(exacte locatie ontvang je bij aanmelding)
Datum: zondag 10 september
Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Groningen, ademwerk, breathwork, reiki healing

Neem contact met mij op

Bel mij

Op werkdagen van 9.00 - 17.00

Mail mij

Voor alle vragen

bottom of page