top of page
IMG-20230703-WA0005_edited.jpg

BREATHWORK EVENT

06 aug

Datum

Tijd

15:00 - 18:00

€66,00

Investering

Locatie

Bos Borger

ADEMEN IN HET BOS - cacao & verbonden ademen

Deze magische ademreis omringt door de natuur is werkelijk een cadeau voor jezelf. Je maakt een reis door je lijf door verbonden te ademen met het zachte plantmedicijn cacao. Je stapt een moment uit je hoofd die altijd zo druk is met allerlei gedachtes. Gedachtes die jou er van weerhouden om emoties los te kunnen laten, je dromen te kunnen volgen, je werkelijke zelf te kunnen zijn en je hart te openen voor jezelf en voor anderen. 

De kracht van de verbonden ademhaling helpt jou om los te laten wat jou niet meer dient of juist te mogen ontvangen wat jij nodig hebt. Je komt meer in verbinding met jezelf en het kan je nieuwe inzichten geven. Meer informatie vind je ook HIER en in mijn blog

Ademen met cacao verdiept het effect van de ademhalingstechniek en tegelijkertijd helpt de ademhaling om het effect van dit plantmedicijn te vergroten. Een magische combinatie.

  • Het plantmedicijn Cacao is al duizenden jaren een heilige drank dat gebruikt wordt in ceremonies. Cacaobonen zijn de zaden van de Theobroma Cacaoboom, wat 'voedsel van de goden' betekent. In de cacao zit tryptofaan die jouw serotonine gehalte een boost geeft waardoor je je ontspannen, blij en vrolijker gaat voelen. De zuivere Cacao opent je hart en verbind je met je hoogste zelf, je eigen kracht en waarheid. De Spirit van Cacao is vrouwelijk moederlijk en zachtaardig.

Meditatie, muziek en de geluiden van de bosrijke natuur ondersteunen jou in jouw reis naar binnen toe en nemen je mee op een diep helende en transformatieve reis. 


Deze Ceremonie is een mooi en liefdevol cadeau van moeder natuur, voor jou.


Dichtbij Borger, ligt een prachtig privé bos en is al een cadeau op zich. Het zit verscholen naast de Borgerderweg, waar je door een poort zo de bosrijke natuur instapt. 

IMG_3337_edited.jpg
IMG_3342_edited_edited.jpg
IMG_3330_edited_edited.jpg
IMG_3349_edited_edited.jpg

Goed om te weten!

  • Trek comfortabele en warme kleding aan waar je vrij in kunt bewegen bijv. yogakleding of joggingbroek met een shirt (Denk aan laagjes. Je kunt het koud krijgen tijdens het ademen of momenten heel warm).

  • Neem een waterfles mee, hydrateren is belangrijk!

  • Je yogamat, een dekentje en eventueel een kussentje voor onder je hoofd. 

  • Zonnebrandcreme om je huid te beschermen tegen verbranding. 

  • Zakdoekjes (je kunt emotioneel worden tijdens je ademreis)

  • Een schriftje om je belevingen in op te schrijven

  • Ik adviseer je om 2 a 3 uur voorafgaand aan het event geen zware maaltijd te nuttiger. Er zullen lekkere gezonde snacks aanwezig zijn voor na de ademreis. 

  • Neem verder vooral mee wat je fijn vindt om bij je te hebben, bijv een edelsteen, een foto van een dierbare of een ander item dat een emotionele waarde voor je heeft.

  • !Gebruik je medicatie, heb je medische klachten, psychische klachten, of ben je zwanger informeer dan eerst met je arts of intensief overademen voor jou geschikt is op dit moment.

Datum  & Tijd 

Zo 6 augustus 2023 | 15:00 - 18:00

Locatie

Privebos in Borger  (tegenover km-paaltje 14.2)  

In te voeren in Google maps:
52.9284360, 6.8190770

 

Gratis parkeren tegenover het bos

bottom of page